Massagepraktijk 
So You

 +31 6 348 11944 info@liabroer.nl
Over Mij

Ik ben Lia Broer. Mijn hele leven heb ik in het westen van het land gewoond en gewerkt. In 2020 ben ik verhuisd naar het mooie Roden waar ik mijn massage & coaching praktijk ben gestart aan huis.

Het menselijk lichaam
Al op jonge leeftijd ging mijn aandacht al uit naar het menselijk lichaam. Ik vond het prachtig hoe om te zien hoe dit in elkaar zat en hoe het werkte. Ik kreeg een medische encyclopedie van mijn ouders om verder op ontdekking te gaan in de wereld van de fysieke mens.Toen mijn schooltijd voorbij was ben ik in de zorg gaan werken. Dat heb ik 12 jaar gedaan tot de tijd aanbrak dat ik fulltime moeder werd.

Intuïtieve ontwikkeling
Tegen de tijd dat mijn kinderen naar school gingen kreeg ik weer meer tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Bij het Essence college heb ik het programma Intuïtieve Ontwikkeling afgerond (Mindfulness, Healing, Reading, Vrouwenenergiewerk). In het vrouwenwerk zette ik eerste stappen met massage. Daarna heb ik me verder bekwaamd in massage bij Qing-Bai (Shiatsu massage) en met losse modules bij John Keet in Meppel. Aansluitend heb ik mijn diploma gehaald bij massage­school Leffelaar.

Lichaam & geest
Ik zet mijn ervaring en gedegen achtergrond graag in voor het behandelen van cliënten. Ik doe dat door een combinatie van lichaams- en energiewerk. Soms uitgebreid, soms meer regulier. Net wat het lichaam op dat moment nodig heeft en wat jij wil. Een uitgebreide behandeling start ik met een korte reading waarmee ik een diepere laag kan benoemen wat je lichaam nodig heeft: Wat vertelt je lichaam?Vanuit die essentie geef ik een passende massage. Een meer reguliere behandeling kan zich beperken tot alleen massage. Allemaal bedoeld om het overbelaste los te laten en weer fris stappen in je leven te zetten: helder kunnen functioneren!

Coaching
Een massage behandeling kan onderdeel van een coaching traject van meerdere sessies zijn.

Afspraak maken