Massagepraktijk 
So You

 +31 6 348 11944 info@liabroer.nl

Behandelingen

Zie hieronder de mogelijke behandelingen.

Ontspannings massage

Een intuitieve en rustgevende behandeling met veel ontspannende handgrepen over de hele achterkant van het lichaam maakt dat je weer helemaal tot jezelf komt. Afsluitend wordt je lichaam tot in de poriën gereinigd met een warme handdoekpakking.

Sport massage

Deze intensieve en activerende massage behandeling werkt diep in op je spieren. Hierbij worden uitvoerig stevige handgrepen en knedingen toegepast. Bij uitstek geschikt na flinke sportieve inspanning.

Lomi lomi

Op rustgevende muziek wordt je met behulp van een speciale olie van kruin tot voeten gemasseerd. Een ontspannende behandeling die wordt uitgevoerd met warme olie.

Reading, healing & coaching

Voor een reading, healing of coaching kun je een aparte afspraak maken. In het algemeen duurt een consult een uur.

Shiatsu

Een eeuwenoude Chinese massage techniek. Een populaire en zeer effectieve behandeling waarbij je veel baat zult hebben. Door stimulatie en sedatie van specifieke drukpunten worden energiebanen en de chakra’s gestabililseerd en komen je lichaam en geest tot rust.

Hot stone

Deze massage vindt plaats met behulp van warme stenen. Door deze te plaatsen op specifieke plekken op het lichaam worden doorbloeding en afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Een variant hierop is de Cold Stone behandeling.

Voet Deluxe Behandeling

Deze heerlijke ontspannde behandeling start met een voetenbad met 100% pure magnesium. Daarna worden de voeten gemasseerd met hotstones om af te sluiten met een voetenpakking

Stoel massage

Zittend op een special ontworpen massagestoel wordt je door de kleding heen behandeld. Deze korte maar intensieve behandeling is bij uitstek geschik voor mensen die de hele dag op kantoor zitten en geeft veel ontspannening in je rug, nek en schouders.

Massage met klankschalen

Dit is een massage die ondersteund wordt door gebruik van klankschalen. Klanken en trillingen ondersteunen de massage om het lichaam energetisch terug in balans te brengen. Negativiteit wordt verwijderd en chakra’s die uit balans zijn worden terug in balans gebracht. De trillingen van de schalen ontspannen de spieren en helpen lichaam en geest stress los te laten en diep te ontspannen.

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is een vrij stevige behandeling voor het hele lichaam waarbij alle weefsellagen, spieren, gewrichten,  energiebanen en -punten uitvoerig van top tot teen worden gemasseerd. Lichaamsfuncties worden geactiveerd terwijl de zintuigen en de geest juist tot rust komen. Bij deze massage komen zowel de voor- als de achterijde van het lichaam aan bod.

Magnesium behandeling

Bij deze massage  gebruik ik Zechsall magnesiumspray. De magnesium werkt diep in de spieren door en helpt melkzuur te verwijderen. Het houdt de spieren soepel bij regelmatig gebruik en is geweldig bij kramp. Het zorgt voor een sneller herstel na blessures en spierpijn.De Zechsall spray kun je dagelijks gebruiken en is verkrijgbaar in de onze praktijk.

Wij verkopen Magnesium producten van Zechsal

Hot Stones voor de Hotstone Massage