Ontspannings massage

Een intuitieve en rustgevende behandeling met veel ontspannende handgrepen over de hele achterkant van het lichaam maakt dat je weer helemaal tot jezelf komt. Afsluitend wordt je lichaam tot in de poriën gereinigd met een warme handdoekpakking.

Sport massage

Deze intensieve en activerende massage behandeling werkt diep in op je spieren. Hierbij worden uitvoerig stevige handgrepen en knedingen toegepast. Bij uitstek geschikt na flinke sportieve inspanning.

Lomi lomi

Op rustgevende muziek wordt je met behulp van een speciale olie van kruin tot voeten gemasseerd. Een ontspannende behandeling die wordt uitgevoerd met warme olie.

Reading, healing & coaching

Voor een reading, healing of coaching kun je een aparte afspraak maken. In het algemeen duurt een consult een uur.

Shiatsu

Een eeuwenoude Chinese massage techniek. Een populaire en zeer effectieve behandeling waarbij je veel baat zult hebben. Door stimulatie en sedatie van specifieke drukpunten worden energiebanen en de chakra’s gestabililseerd en komen je lichaam en geest tot rust.

Hot stone

Deze massage vindt plaats met behulp van warme stenen. Door deze te plaatsen op specifieke plekken op het lichaam worden doorbloeding en afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Een variant hierop is de Cold Stone behandeling.

Voet Deluxe Behandeling

Deze heerlijke ontspannde behandeling start met een voetenbad met 100% pure magnesium. Daarna worden de voeten gemasseerd met hotstones om af te sluiten met een voetenpakking

Stoel massage

Zittend op een special ontworpen massagestoel wordt je door de kleding heen behandeld. Deze korte maar intensieve behandeling is bij uitstek geschik voor mensen die de hele dag op kantoor zitten en geeft veel ontspannening in je rug, nek en schouders.

Massage met klankschalen

Dit is een massage die ondersteund wordt door gebruik van klankschalen. Klanken en trillingen ondersteunen de massage om het lichaam energetisch terug in balans te brengen. Negativiteit wordt verwijderd en chakra’s die uit balans zijn worden terug in balans gebracht. De trillingen van de schalen ontspannen de spieren en helpen lichaam en geest stress los te laten en diep te ontspannen.

Bamboo Massage

Een bamboemassage is een unieke vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van bamboestokken van verschillende lengtes en diameters. Deze stokken worden gebruikt om diverse massagetechnieken toe te passen op het lichaam. De gladde en verwarmde bamboestokken kunnen zowel zachte als stevigere druk uitoefenen, afhankelijk van de voorkeur en behoeften van de cliënt.

Magnesium behandeling

Bij deze massage  gebruik ik Zechsall magnesiumspray. De magnesium werkt diep in de spieren door en helpt melkzuur te verwijderen. Het houdt de spieren soepel bij regelmatig gebruik en is geweldig bij kramp. Het zorgt voor een sneller herstel na blessures en spierpijn.De Zechsall spray kun je dagelijks gebruiken en is verkrijgbaar in de onze praktijk.

India / Lavendel Massage

De India Massage is gebaseerd op de Ayurvedische massage.  Ayurveda wordt beschouwd als het oudste systeem op gebied van gezondheid en geneeskunde. Zo’n 5000 jaar geleden ongeveer, werd het reeds op schrift gesteld. Het is een holistisch systeem vanuit India en de betekenis van het woord is: kennis (veda) van het leven (ayus).