Mobiele Service

In 2021 ben ik gestart met mijn mobiele massage service. Deze service is opgezet om mensen in het westen van het land te bedienen. Ik masseer in geselecteerde weekeinden in de regio Woerden en omstreken. In een straal van 25 km rond Woerden.

Wanneer je mij boekt voor een massage aan huis kom ik bij je langs voor een massage behandeling aan huis zoals je die in mijn praktijk gewend bent. Massagetafel, massageolie, handdoeken en alle andere benodigdheden neem ik uiteraard zelf mee. 

Je kunt kiezen uit alle behandelingen die ik ook in mijn prakijk in Roden aanbied. Zie daarvoor de behandelingen op deze website. Er komen regelmatig nieuwe behandelingen bij.

Een aantal weekeinden per jaar ben ik op tournee in het westen. De komende maanden ben ik op de volgende dagen beschikbaar in de regio Woerden:

12/13 januari 2024 - 23/24 februari 2024 - 5/6 april 2024 - 17/18 mei 2024 - 28/29 juni 2024 - 30/31 augustus 2024

In Woerden masseer ik in de prachtige praktijkruimte van Anatha Balans & Bezieling. Als er voldoende aanmeldingen zijn is het ook mogelijk om op de aansluitende zondagen een massage te boeken.

Maak snel en afspraak om in de vertrouwde omgeving van je eigen woning alleen of samen met je partner te genieten van een weldadige behandeling!

Voor een massage naar keuze bij jou thuis reken ik een tegemoetkoming in de reiskosten.
MEER INFORMATIE